Místo k zastavení - zaměřené na osobní rozvoj,
relaxaci a především na to, jak přirozeně a plnohodnotně žít.
Vehuian

Masáž



Každý z nás občas potřebuje odpočinek. Jednou z nejpříjemnějších relaxací je bezpochyby masáž, která přispívá k harmonizaci celého organismu. Na výběr je řada masáží, které Vám uleví od bolesti, pomohou s detoxikací, uvolní svaly, zbaví Vás každodenního stresu, uklidní. Velice příjemná je aroma masáž obličeje s přísadou éterického oleje, který pozitivně působí na naši psychiku a emoce. Právě éterické oleje nachází široké uplatnění také v domácí aromaterapii, jsou součástí řady přírodních kosmetických produktů, jako jsou masážní oleje, pleťové vody, sůl do koupele či mýdla.

Přírodní kosmetika se stává velký hitem a rozhodně se není čemu divit. Stále více lidí se obrací zpět k přírodě a dává před produkty obsahujícími často i nebezpečné chemikálie přednost kosmetice, která je kvalitní a šetrná ke zdraví i k životnímu prostředí. Neobsahuje totiž žádné silikony, parabeny, minerální oleje, parfémy, ani barviva, nezatěžuje tak tělo syntetickými látkami. Z široké nabídky produktů si jistě vyberete obličejovou přírodní kosmetiku, která se hodí pro problematickou, citlivou, suchou i zralou pleť, poradí si s rozšířenými žilkami i zčervenáním, omladí, hydratuje, čistí a zjemňuje. Díky obsahu bioaktivních látek jako jsou přírodní éterické oleje či bylinné extrakty zlepší celkový stav i vzhled Vaší pleti. Na výběr jsou pleťové vody, krémy, balzámy, masky, oleje či séra. Je však třeba pečovat o celé tělo. Z přírodní tělové kosmetiky si můžete vybrat z široké škály koupelových solí, deodorantů, balzámů, krémů, gelů i mýdel, které Vaši pokožku krásně promění. Důkladnou péči věnujte také Vašim vlasům. I ty jsou každý den vystaveny nejrůznějším nepříznivým vlivům, potřebují proto kvalitní péči a výživu ve formě vlasových šamponů a kondicionérů.

Přírodní kosmetika je vhodná také pro citlivou a dětskou pokožku, protože nepracuje s žádnými chemickými látkami, vše je na rostlinné přírodní bázi. Každá matka tak má jistotu, že svému dítěti poskytuje to nejlepší - nejvyšší kvalitu bez konzervantů a umělé parfemace. Důkladnou péči však věnujte i sobě během těhotenství. S rostoucím bříškem může docházet ke vzniku strií, předejděte jim pomocí přírodních produktů pro těhotné, jako jsou těhotenské olejíčky či balzámy na břicho.

I kojící ženy mohou zvážit využívání různých přírodních doplňků. K dostání jsou například přípravky na podporu tvorby mateřského mléka či přípravky přinášející úlevu prsním bradavkám.

Příroda nám nabízí možnosti péče prospívající zdraví či kráse v jakémkoliv životním období.