Místo k zastavení - zaměřené na osobní rozvoj,
relaxaci a především na to, jak přirozeně a plnohodnotně žít.
Vehuian

Antiparazitální kůra



K jaru patří neodmyslitelně očista těla. A k očistě těla patří bylinná antiparazitální kůra. Každý chovatel svá zvířata odčervuje dvakrát ročně. Zjara a na podzim. Ale na sebe zapomíná. Nejen chovatelé zvířat však mají v těle parazity. Máme je, ať chceme nebo nechceme, všichni. Projevovat se mohou různě, mohou to být alergické projevy, svědění kůže, svědění v uších, slzení očí, mokvání očí, trávicí potíže, křečové žíly, cysty a myomy kdekoliv v těle a další a další projevy. Mám řadu příkladů, kdy klient po antiparazitální kůře líčil své zlepšení zdravotního stavu, od zahojení bercových vředů, přes zbavení se svědivých problémů, k odbourání bolesti hlavy a další a další pozitivní vlivy.

Co taková antiparazitální kůra je?

V prvé řadě je to komplex bylin, který umí řešit široké spektrum parazitů od malých po větší. Antiparazitální kůra trvá 16 dní. Začíná se popíjením čaje Bylina života, který nám zprůchodní jaterní a žlučové cesty. Pak začneme konzumovat Paracleans, který  se zkládá ze tří komponentů, které se postupně přidávají podle konkrétního návodu. Abychom pomohli i mozku a očím, kde mohou také být paraziti konzumujeme také zlatý propolisový elixít. A k dočištění střev nám pomůže pět druhů vlákniny v jednom a to je Active fiber. Po absolvování celé porcedůry, můžete doprát ještě svým střevům probiotikum Elbifid.

V tuto dobu je optimální absolvovat antiparazitální bylinnou kůru. Pro více informací mne můžete kontaktovat na telefonním čísle 604 814 517.

paracleans.jpg